Billiga Hotell i Rom

Det är inte svårt att hitta billiga hotell i Rom. Det finns ca 2 000 hotell att välja mellan och priserna börjar så lågt som ca 150 kronor per rum och natt. Vill man ha bra standard bör man givetvis välja ett trestjärnigt hotell eller bättre och då börjar priserna på 250-300 kronor för ett hotellrum.

Om du dessutom vill bo i de centrala delarna av Rom så går priset för hotellrum upp ytterligare. De billigaste hotellen i och nära centrum ligger på 600 kronor per hotellrum och natt. Det går att hitta billigare men det är svårt om du tänkt resa till Rom under högsäsong.

Fellini

FelliniFellini är ett billigt hotell där du endast har ca 600 meter till själva stadskärnan i Rom. Hotellet har 23 gästrum där alla är helt rökfria och du har tillgång till kostnadsfritt Wi-fi på hela hotellet. Hotellet har en taktarass och du hittar bl.a. en Minibar och TV i hotellrummen.

Hotellet räknas tillhöra de centrala delarna av Rom och du hittar bl.a. Trevifontänen 300m från hotellet och Spanska trappan 600m från hotellet.

Caprice Hotel

Caprice hotell i RomDetta hotell ligger centralt i Rom med bara 500m bort från den innersta stadskärnan. Hotellet är trestjärnigt där rummen håller bra standard men hotellet har inte speciellt många faciliteter för den som vill spendera tid på hotellet.

Det finns vanliga dubbelrum och dubbelrum för 1 person, men även trippelrum att välja mellan. Det är alltså möjligt för t.ex. en familj att dela hotellrum till ett ganska bra pris.

På hotellet erbjuds du frukost och gratis trådlöst Internet så du kan vara uppkopplad mot den digitala världen.

Hotel Condotti

Hotel CondottiDetta är ett väldigt mysigt hotell med tre stjärnor. Hotellet ligger bara ca 270m från stadskärnan i Rom och som hotellgäst får du ta del av en väldigt gammal men stiligt design genom hotellet.

Hotellet har en bar och du kan få tillgång till frukostbuffé alla dagar i veckan. Även rumservice går att ta del av under vissa tider på dygnet. Receptionen har öppet dygnet runt och du har gratis wi-fi på hela hotellet.

Vissa hotellrum bjuder på stadsutsikt över det vackra Rom och du hittar bl.a. luftkonditionering, minibar, satellit-tv och kaffebryggare på rummet.